7.12.11

Selamat Khawin Kawan saya

Assalamualaikum !!!!

** xjawab dose jawab makne nye sayang **


Okeh sekian alam kat Malaysia ni memang dah bile cuti panjang je mesti ramai org kawen kan. And its include kawan den. Hoooyeahh Puan Effahani . congrates sayang =)


Citer ni memey la agak da lambat kan aku nak hap date tapi aku kesah hape. Belog aku. Ade aku kesah? And special for Effa and Nas, siap video amatur okey effa tuk ko. So pas ni ko da kawen kurang la aktiviti sosial ko kan kan. Pas ni nak ajak kuar pon xleh la nak merendek sampai kuar embun pagi baiii…  hengat sikit laki ko tu. Nak campak mane kan kan. 


Tinggal la kami2 yg single but not available ni kan kan. Dem ayuuuu !!! kite kene sepat2 kawen nih. Hahah !!!


So ape pun effa, nas kiteorang doakan yg terbaik tuk korang. And sepat2 la hado baby. So then pasni nak hang-out ko da ade dialog baru fa, “ aku kene bwk anak aku skali wey, nas keje”
 Wahaha !!! terbaek !! 


So,this is all the video’s and pictures of gedix.. and all is 4 u syg ‘_’

video video
video
yess kami single okehh but not realy available kot.hahah !!! RARE KAN ?

congrates sygg !!!!




No comments:

Post a Comment